EN / FA
تولید روغن پوست پرتقال

تولید روغن پوست پرتقال

 

روغن پرتقال از میوه پرتقال به دست می‌آید. پوست پرتقال بدلیل خاصیت تقویت کنندگی سیستم ایمنی بدن قرن‌ها مورد استفاده قرار می گرفته است.

اکثر مردم از پرتقال برای قابلیت لایه برداری آن استفاده می کنند، همچنین صابون ها و مواد شوینده زیادی از پرتقال به وجود می‌آیند، به همین دلیل است که شما می توانید از روغن پرتقال در محصولات خانگی و لوازم آرایشی به خاطر داشتن بوی خوب و قابلیت پاک کننده ای بالا استفاده کنید.