EN / FA
برخی ازکاربردهای اسانس پرتقال

برخی ازکاربردهای اسانس پرتقال

رایحه مطبوع پرتقال باعث شده است، تا از اسانس این گیاه علاوه بر صنعت غذا  در صنایع آرایشی و بهداشتی برای ساخت عطر و ادکلن نیز استفاده کنند. اسید سیتریک موجود در پرتقال باعث تنظیم PH شده و به عنوان پاک‌کننده پوست در اکثر لوسیون ها و کرم ها وجود دارد.

  • به انواع غذاها و نوشیدنی‌ها طعم می‌دهد.
  • استرس را کاهش می‌دهد.
  • شرایط پوستی مانند آکنه را درمان می‌کنید.
  • درد یا التهاب را کاهش می‌دهد.
  • ناراحتی معده را تسکین می‌دهد.
  • رایحه‌ای دلپذیر را به اتاق یا محصولاتی مانند عطر و پاک‌کننده می‌دهد.